Odchází

Odchází

Anotace: A smrt je osvobozující

Jseš stínem
co se motá ulicí,
žije mimo lidi,
ryba co nalezla svou udici,
bytost co se stydí.

Ztratil si svou důstojnost
a víru v sama sebe,
jsi ve své duši jak cizí host,
přemýšlíš, zda existuje peklo - nebe!

Zapomeň na dny minulý
a běž i teď vstříc svým snům,
zlý doby dávno minuly,
odpusť všem starým zlům.

Pozdrav tu divnou postavu,
co nese chladnou kosu
odhoď vše temné, pohlaď první paprsky,
naposledy uvítej ranní rosu...
Autor Květa, 08.12.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí