P.S.Y.

P.S.Y.

Anotace: ale kuš...zase se mi to tam sere :D všechno se mi sere...

rozpoutaná číra vod
hvězdy
-jen křivé otazníky
hlad po stesku
krade daň z povolání

pěníš nad křivdou
rušíš osamněle spící tělo
mínusové stvořitele
opouštíš s římsou nenávisti

nevděčný člověče
trh šmelinářů s arogancí
první nakladatel s biblí v ruce?
číselná řada v krvi
nuly a jedničky
začínající urna spásy
-tvrdí přisluhovači

pod metrem
červená sněhurka
nasládlá naším potem

spršky slibů
malovaný dehet
zařezáni
v lenošivé manželce
v mez letící pochyby
o hladu prvního pokušení

nesledují
nevidí
ti
pravdou poskvrněnci hluční

liturgické odstavce
píšou tvrdé linky
rukou vpřed!

-vyplňuji dotazník

a pláču...

..dokonale falešným programem

uch, Ta naše TV

asi přepnem program

KDYŽ

v díře vězí člověčina...
Autor DIDADA, 04.02.2010
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, enigman, majdik 2, ziriant, Aurelius
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí