Věčný boj

Věčný boj

Anotace: Je potřeba víc..než jeden život

Bloudím ve snách..
Sama ve tmách..
Všechno na dosah..
Srdce..ruky..
Přitom daleko..
Myšlenek shluky..
Mne drásají na kusy a křičí na mne..
Proč?!
Já nejsem ta špatná!!
Nebo jsem?!
Asi ano..bude to mnou..
Proto chodím stále tou tmou..
Sama..v mysli černo..
Na konci není pruh bílého světla..
Pro který měla bych se bít..
Už nejde mi ani snít..
Pro to nic..co mne může čekat..
Ale přesto..mohla bych spěchat..
Za tím ničím co nabízí se..
Protože za vším, co nic není..vždy něco je..
Pod svícnem je největší tma..a..
Za ničím vždy skrývá se víc..
Občas všechno..a já to chci..
Proto jsem žila..žiju..a budu žít..
Proto každý život se budu bít..
A budu vždy silnější o trochu víc..
Až jednoho dne dosáhnu nejvýše..
A pak..
Začne vše od znova..
A já budu se bít..
Autor Vee, 04.02.2010
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí