P. / another /

P. / another /

Anotace: Based On A True Story.

P. another
/ tam, někdo, rozdvojený /
Byly tam nějaký slova o Andělovi.
Mluvil jsem do ticha, prázdnoty a mlčely.
Stěny.
Ale byly tam nějaký příběhy.
Cizí.
Neuchopitelný.
A ještě zneklidňující.

A pak jinde / Jinym hlasem

To místo tam je nějaký nabitý.
Prozařuje tam nějaká energie.
Tvý tělo.
Tvou duši.
Negativně nabitý.

/ někym nepochopený /
Autor Marek Lučin, 05.02.2010
Přečteno 232x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí