P. / a co já vim co cítíš /

P. / a co já vim co cítíš /

Anotace: Based On A True Story.

P. / a co já vim co cítíš /
Já nevim čí to byly stopy.
Byla noc.
Možná to byly jen nějaký zvířecí otisky.
Měsíc byl nad náma, ale jinak jsme tu půlnoc srazili na kolena.
A jenom nerozumíš a nechápeš.
Rozstřelili jsme se do jinoty a prožívali.
A nejkrásnější byly Tvý oči.
Hluboký a černý.
Tvý oči ve světle a pak taky v odrazech plamene.
Byla jsi krásná.
Stromy se skrývaly a nějaký ohně a plyny probublávaly na povrch země.
To jsme byli sami uprostřed lesa.
Ale taky jsme se setkali s bytostma.
Některý byly podivný a možná že podivný jsme připadali mi jim.
Autor Marek Lučin, 05.02.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Hazentla, Mbonita, majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí