pratelstvi ve zrade

pratelstvi ve zrade

Anotace: konec moc krasneho pratelstvi

milion myšlenek stotisíc představ,
sužuje,mé tělo tíží vesta,
obtěžkaná tebou,tebou
co bylo zlého?bylo tvé gesto!
jako to město co spálil déšt a já v něm stál ,,a přísahal...
šun čaje šun čaje šun man
(poslouchej me devce poslouchej)
nikas nane so hin man,,ajso sar som me
(nikde nenajdes to cos mela ve me,nikoho jako jsem ja)
stotisíc dukátů dal bych lidem,
co umej říci jak žíti s klidem,jak žíti dál..
s tebou,s tebou
nemelas říkat ja mám tě ráda
měla jsi říct jen při mě stůj a dal se smát
nepředstírat..

a zase refren,,,je to text pisne tak berte prosim ohled
Autor tcbtp, 05.02.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí