Chtěl jsem jít

Chtěl jsem jít

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

Chtěl jsem jít


Chtěl jsem jít do ráje
za svou láskou,
pohladit po vlasech,
políbit na líce tu tvář
nanejvýš nebeskou.

Chtěl jsem jít do ráje
po hlasech
svého srdce, kterým nerozumím.

Chtěl jsem jít do ráje
a na místo toho do pekla
se rychle řítím.

Snad má to tak být,
vždyť jinou cestou,
já nemohl se dát.

Chtěl jsem jít do ráje
a se svou láskou
konečně se setkat.

Teď mám jít do pekla
přijmout co život přináší
a vůbec na nic se neptat.

Chtěl jsem jít,
a tak jsem šel.
Chtěl jsem najít
a nenašel.

Chtěl jsem jít do ráje
a nepoznal,
že z něj odcházím.

A tak přišel jsem do pekel
a rozpoznal,
co mi tu schází.

Chtěl jsem jít,
a tak jsem šel.
A nikdy víc
se nevracel.
Autor Miro Sparkus, 06.02.2010
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí