Píšeš...

Píšeš...

Anotace: že máš vztek.

Vztek,
co duši drásá.
Na hadry ji trhá.
Co ji zabíjí...

Kdo tě, lásko, políbí
bez účtenky v dlani?

Tohle není hraní.
Snad nejistá parafráze.
Kůň,
na něhož nelze sázet.
Studna bez vody…

Kdo ti, lásko, napoví
bez temných odpovědí?

Okolí se mění…
ale slzy stejně slaný.

Bolí to a raní,
ráno i po večeři…
Černý pěšák s bílou věží.

Kdo tě, lásko,
dlaní hladí?
Autor spare, 06.02.2010
Přečteno 271x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Jiří I.Zahradník, Manon.H, pejrak, WhiteSkull, drsnosrstej kokršpaněl, Jiparo, Kapka, Bíša, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že jsem u tebe už byl...ale vůbec to nevadí.. je to stále zážitek

28.02.2010 19:12:00 | Jiří I.Zahradník

tvůj styl poezie, vzácná osobitost

09.02.2010 18:41:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí