Pinpongáč

Pinpongáč

Anotace: To takhle jednou o pulnoci venku na pinpongači mě cosi napado...

Sedím si tu na stole
skleslí a sám,
když hlava je tak líná
se zvednout a jít dál.
Pouhý úděl člověka,
zrdit se a žít,
tak zvedni se a běž,
svou cestou musíš jít.

Asi už to nevydržím,
deprese a strach,
co se stane příště?
Kdo bude můj vrah?
Bůh nebo ďábel?
To ví jen on
počkám na ten čas,
kdy rozezní se zvon.
Kdy to bude?
zítra či dnes?

Tak mě kurva neser,
zvedni se a běž!
Autor Lamagra, 06.02.2010
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí