Poslední tóny

Poslední tóny

Anotace: Moje včerejší poslední báseň napsaná při poslouchání písniček těsně než jsem usla..

Potichá hudba pokojem se line,
já škrábu na papír pár nesmyslných řádků.

Hudba mění žánry stejně rychle,
jako já své nápady a úvahy.
Z oken poslouchám větry zvychlé,
ty dneska nasadily nepřátelské povahy.

Černá tužka do papíru silně ryje,
stále škrtá, trhá, přepisuje.

Okousaná tužla, oči zasněné v myšlenkách,
připomínající mi život strávený v panenkách.

Kočárky, postýlky, oblečky, botičky,
z myšlenek mě vytrhly veselé notičky.

Jak rychle se moje nálada přizpůsobila hudbě,
už ráda bych dopsala tu básničku tobě.

Do veselé nálady naladěná,
ze všech myšlenek rázem vyladěná,
zapoměla jsem nyní všechny texty,
stejně jako chuť bonbónů vexty.

Snáš se noc, víčka mi těžknou,
sladké sny se mě rázem dotknou.

Sladké sny přeju i vám,
na dobrou nov pusu všem posílám :-*
Autor ni-nu-li-na, 07.02.2010
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, labuť, malá slečna, CULIKATÁ, Květka Š., Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí