Deziluze

Deziluze

Anotace: nesnáším, když padají stěžně

Nesnáším, když padají stěžně
Chodit do bezduché války
Mám kapsy plné vzpomínek
Bezcenných jak známka na obálky

Ze střepin rozbitých obrazů
Lepím umělecké dílo
Orání kamenem uhelným
Mě pusou múzy políbilo

Své city krájím tupým nožem
Z principu vyhýbám se strachu
V očích mám temné minarety
V srdci dva sudy střelného prachu

V krajinách Slunečních světů hledám
Nemusím ptát se, jestli mohu
Své cesty svedu s Neskrytostí
A zpověď patří jenom Bohu !
Autor Magna, 07.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, ilona, Vodoměrka, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná i když úskostná, ale se sílou a nadějí.

08.02.2010 20:57:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí