Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: Někdy stačí jemný dotek...a ty následky!

Ukolébavka
Motýlku, mole maličký
přileť do mojí ručičky
budu se s tebou mazlit v celku
sekundu jednu nebo dvě
křidélka pohladím lehounce
a třeba i líbnu na hlavě
povím ti něžně, běž už spinkat
a přitisknu k tobě z lásky tvář
pak poznáš možná, mole můj,
že jsem já byla pouhý lhář
dnes nesníš po sametu,
dnes jsi jen vzpomínka
jak ses ukrýval celý týden
ve skříni u mého ramínka.
Motýle, mole maličký
pověz, kde jsou tvé larvičky,
budu jim nosit vůni heřmánku
a kolébat je do spánku.
Motýle, mole... setřu jen prach.
Autor jaroslava anna, 07.02.2010
Přečteno 222x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Jiří I.Zahradník, carodejka, CULIKATÁ, J's .., James Sceptic
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poletují moli
nech nás - au, to bolí
povedené.

23.02.2010 18:07:00 | Kapka

To je nádhera...nikdy by mne nenapadlo že mol může být krásný

10.02.2010 19:29:00 | Jiří I.Zahradník

Krásná slůvka, jak málo stačí ke spokojenosti.

08.02.2010 14:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí