Návrat..

Návrat..

Anotace: .. nenávrat

Já prý jsem způsobil paradox času
zpřevracel příčiny s následky v tranzu?
Velký třesk rovněž v tom snů opojení
ukradl nevratně, nic tam už není

řekne kdo, kde ho mám? já nejsem génius
teoriím odnímám kletbu hlav medůz
symetrie sférických zrcadel nelže
jenom však uvnitř, ne zvně koule téže

tam totéž neplatí, let nemá smysl
já mimo vesmíru sám jsem uvízl
můj instinkt můří, jenž mě neomylně
dostal až sem, do fyziky nezdílné

kdepak tranz - nesmysl je se vším všudy
pochop svůj rozpínat já chci jinudy
teďka, když setřás jsem v snech vších věd patos
zde, mimo zákon se nenechám za nos

tahat a čekat dál v čekárně.. na co?
kdy? když ne teď okoukat chci ledaco
pojď semnou, snít není taková věda
stačí chtít, Ty jsi ta, jež taky hledá
Autor Petbab, 08.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, whiolet, Sýkorka07, Holis, PANGÁSIUS, Psavec, Simísek, zelená víla, hašlerka, Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledala něco,
avšak ztratilo se v zapomnění...
Pocity skvělé,
vytlačil její smutek...

Hledáme každým dnem,
sebe samé...

12.02.2010 12:19:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí