Návštěva z nebes

Návštěva z nebes

Anotace: jednoho dne zaklepe na dveře, aby navedl vás zpět na správnou cestu :o)

Dobrý den, anděli. Co vás sem přivádí
Posaďte se, chcete-li. Zapálím si, nevadí?
Možná že chcete jen, vědět jak si tu žiji.
Nebo splnit můj se, kterému se sám směji.

Řekněte příteli. Co jsme to za lidi?
Když jsme chtěli, srdci zamlčet co oči nevidí.
Kdy nastal ten den, kdy lidé lásce a přátelství nepřejí?
Kam zmizel, ten co za pravdou vždycky stojí?

Kde je ten nesmělý, co přeje a nezávidí?
Kdo byl ke zlu bdělý, kdo s přírodou ladí?
Možná schován je jen? Hluboko kde ledy tají?
Býval hebký jak len, co přetrhnutí se bojí.

Ach dobrý anděli, kde kdo vám závidí.
Smutní i zbabělí, ti co nemilují, jen nenávidí
Kde je anděly ten, co se světla nebojí.
Proč, proč jen ztratil jsem obojí.

Sebe i druhé. Říkáš, že ne? Myslíš to vážně viď? Stačí oči otevřít a vidět co je nutné pochopit. Děkuji, anděli. S bohem a pozdravuj, že děkuji za všechno.
Autor Aka Kiss, 08.02.2010
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: Live to fight, carodejka, Isquieasuus, jedam, Házté, ilona, harmony, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí