Strach..

Strach..

Anotace: ted je pro mě hodně nerozhodné období...

Mám z tebe strach,
strach, že znovu ucítím tu bolest.
Kéž neproměním se v prach,
Tak lehce jako mladá ratolest…

Strach že už nikdy nedokážu,
Otevřít ti svoje srdce.
Snad bolest ti nikdy neukážu,
však nepůjde vše tak lehce…

Strach že nikdy neucítím,
tak silné pouto.
Kéž už to nikdy neuvidím,
Všechno to bylo tak velké sousto.

Věřím, že časem to dokážu,
Že to budu moci zase cítit.
Lásku svou Ti ukážu,
Snad nebudu se znovu mýlit…
Autor Sarinka318, 08.02.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí