Veselá básnička...

Veselá básnička...

Anotace: pokus :D

Prý mám psát veselé básně,
však jak se to dělá já nevím.
I když možná bych je psala krásně,
Jenže ta slova, napsat neumím.

O čem může veselá básnička být?
O lásce, štěstí, touze?
Však jak smutný básník má vesele žít,
Když, všechno co cítí je smutné pouze…

Snad za pokus to stálo.
Snažit se víc neumím.
Kéž jednou by se mi stalo,
Že pero z ruky nepustím…

Chtěla bych, aby psalo o štěstí,
Jak všichni okolo chtějí.
Ted píše jen samé neštěstí,
Že ostatní to co chce, mu nepřejí…
Autor Sarinka318, 08.02.2010
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemusíš psát vesele... piš v náladě, jakou Ti pero zrovna klouže po papíře...:)...

12.07.2010 22:19:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí