Svou sílu máš...

Svou sílu máš...

Anotace: Každý má v sobě "svou" sílu.. stačí ji jen nalézt...

Sbírka: Naděje

Topíš se
v myšlenkách a v pronikavých nocích
bojíš se představ, nebo to jenom pocit?
bojíš se, sténáš, strach se však směje
třeseš se zimou, něco uvnitř ovšem hřeje
Máváš kolem rukou a zaháníš zlé představy
žít pouze s nudou už tě však nebaví
párkrát ses přiznal že sis s představou jen hrál
že bude však jednou skutečná, toho ses nenadál
bál ses... a přesto skrytou sílu uvnitř sebe máš
proč si to nepřiznáš?
Autor TedelyBear, 08.02.2010
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí