-bez názvu-

-bez názvu-

Anotace: tak jsem si řekl, že bych se sem po letech zase podíval...

Kolikrát za den ještě blivno je mu
chodil si jen tak a zdravil lidi
oni se divně koukali
a psi na něj štěkali

heh

dost tomu,
nepřekážel nikomu, ale ani nescházel,
pokračoval v přechodu
další fáze a,
proměna byla blízko když tu,
podlehl náporu

procházel a nikoho neviděl,
když uviděl, sklopil hledí
kamsi do kanálu
rozhlédl se když věděl,
že je v bezpečí

možná jednou, bez řečí,
hlava nehlava, se roztočí
protočí se kolem
a vytočí,
číslo na mobilu,
poslechne si vyzváněcí tón
a uposlechne, zamotá se
a propadne se

tam, kam?
dost tomu...
Autor Jan D., 09.02.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí