A jako vždy

A jako vždy

Anotace: 08022010

Víkend dva dny měl a já čtyři dny
propil,
prohulil a kašel si nevyléčil.
V pokoji mám zimu a nic
kloudnýho jsem nevymyslel.

Tu neděli jsem ležel a nepřemýšlel
nad vůbec ničím.
Když jsem toho měl dost,
zvedl jsem se a začal shánět
nějaké drogy a zabavení.

A jako vždy,
vyhuloval jsem si
na balkóně a koukal na hvězdy,
který tu noc svítily víc než jindy.
Jednou mi jeden starý ochlasta,
se kterym jsem pil časně z rána, řekl,
že ve hvězdách je všechno.

A jako vždy,
tu noc jsem seděl, pil pivo
a psal básně.
Autor humus, 09.02.2010
Přečteno 258x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí