Opětovaná láska?

Opětovaná láska?

Anotace: Dívka co miluji

Co představit si pod tímto pojmem?
Snad lásku k slečně s jiným dojmem?
Tu slečnu já mám vážně rád
Ona o mě však nechce stát
Dřív neviděl jsem, že je tady, dnes už je pozdě na dobré rady
Dřív přehlížel jsem její krásu, s ní mohl jsem trávit více času
Dnes už je pozdě o ní státi, je to žena, to čas nenavrátí
Tak končí tato krátká báseň, Markéto, promiň, byl jsem blázen…
Autor JoeLinka, 09.02.2010
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí