čtyři

čtyři

Čtyři stěny bílé jako loňský sníh,
čtyři přání pro dnešní den.
Čtyři slzy, pro které i vzlykot stich,
čtyři noční můry, které pohřbily bláhový sen.

Čtyři jizvy na srdci plném hněvu,
čtyři polknuté výčitky.
Čtyři vrazi, jež zabili náznak úsměvu,
čtyři hořkosladké prožitky.

Čtyři poslední slova pro ty, jenž neslyší..
čtyři polknutí smutku.
Čtyři trhliny do duševních skrýší,
čtyři zlatky pro mou duševní prostitutku.
Autor Satha, 10.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Taog, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí