Chemie

Chemie

Anotace: A co váš kolektiv?

S vyplazeným jazykem nízko
nad sešitem si píšou pilně
zápis z hodiny (když už tu jsou)
a mně je z těch pokrytců špatně.

Ze všech těch chytráků a inteligentů
a vlezdoprdelků a bezpáteřních ignorantů
a všichni dělají že jsou super kámoši
že si rozumí a jsou super kolektiv.

As pújdu zvracet nebo možná
jen skloním hlavu a budu
dělat že si píšu zápis a poslouchám
co říkají a ve skutečnosti
jen psát tuhle báseň.
Autor Keigh, 10.02.2010
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: annuska, její alter ego, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi to připomíná....
A vítám nováčka na Literu - ať se Ti tady dobře píše :)

10.02.2010 15:58:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí