hrál sis se mnou!

hrál sis se mnou!

Anotace: miluju tě...a nenávidím se

Začalo to krásně jiskřit
a já se spálila příliš
ta popálenina mě strašně bolí
ale oči už neotevřu končím!!

Je to tak bolestivé
že slzy roním níže
tak snad ty slzy jednou skončí
ale život už je smočí

tak utíkam ze světa daleko odtud
tak sna dmě najdeš po tvém boku
už jsem na cestě ze světa
miluju tě to je nádhera

jen tahle láska bolestná
drží mně na světě v kolenách
jen v noci snad se probudím
a zbalkonu konečně vyskočím

nevydržím tuhle bolest
už jednou jsi mně bodl nožem!
....miluju tě......forever
Autor vlcatko, 11.02.2010
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí