Princezna na hrášku

Princezna na hrášku

Anotace: Nevím proč - prostě jen tak...

Nemohla spát, až do rána bděla,
srdce strádalo, nemocné ho měla.
Vykláněla se z okna, hledala hvězdný prach,
že spadne dolů – už dávno neměla strach.
Jen její slzy krájely vzduch,
když do mysli se vloudil nespavosti duch.
V krásných bílých šatech na posteli leží,
převaluje se sem, tu tam – usne asi stěží.
Potřebovala by pohlazení po tváři,
ať spíše hvězdy než slzy tuto noc zazáří.
Avšak žádný princ nepřišel pro princeznu na hrášku
a tak znovu probdí celou noc, přizná si porážku.
Autor Prinzeschen, 11.02.2010
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. ST! :-)

14.02.2010 08:47:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí