Stomiliárd..

Stomiliárd..

Anotace: .. vesmírov

Stomiliárd vesmírov okolo vidíš
ktorý z nich pravý je?
snov sú obeživom, zlatom nekrytým
čo vákuum zakryje
v banke dát hrabeš sa horúčkovite
za originálom
vesmírov klony sú tmy nemovité
a iba s málom
galaxií tlejúcich, sotvačo bliká
v mrazu obľahnutí
tam sa čas zastavil, neísť si zvyká
chod mu nenanúti
ani ak resetneš jumperom BIOS
disabled totally
všetky hviezdy z neho, ak chceš, si vynos
zažni roj ospalý
priviaž ich na šnúrky, roztoč nad hlavou
a pusti hľadať skrýš
vedené inštinktom pôjdu za pravou
vôňou sĺnc, uvidíš
nájdu ten trezor a zakrúžia nad ním
rozlúštia správny kód
toľkých hviezd so šťastím, Ty, mimoriadnym
z trezoru osloboď
náš vesmír nádherný, plný hviezd v noci
zatúžiš domov ísť
rozpoznať môžeš jeho genius loci
len tam.. sa s láskou zísť
Autor Petbab, 11.02.2010
Přečteno 285x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, její alter ego, NikitaNikaT., jedam, whiolet, Sýkorka07, enigman, labuť, Lota, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo! ...ST...

15.02.2010 20:50:00 | její alter ego

nádhera :D

12.02.2010 12:17:00 | whiolet

St..

11.02.2010 20:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí