Večerní pád

Večerní pád

Anotace: Based On A True Story.

Rozpraskaný Slunce podivně civělo.
Pleskot třepotající se košile roztrhal ustrnulé ticho.
Jeho tělo ukusovalo z mračen,
protínalo vzduch extrémním zoufalstvím.
Točil se v hluku věží co se hrozivě tyčila nad ním.
Na vrcholu se pod nápory větru ohýbala anténa.
Bodala vysoko do nebe.
Rádiový vlny a jeho řev prolétly vesmírem.
Uražený hvězdy vracely signál zpět.
Stíny se líně plazily a sváděly náhodné chodce.
Zhroucený tělo špinavě leželo pod porouchaným vysílačem.
Pršelo.
Déšť se smísil s elektrickými výboji.
Došlo ke zkratu.
Jen to podivně zapraskalo, nic víc.
Autor Marek Lučin, 12.02.2010
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí