Iluze

Iluze

Anotace: Někdy se všechno zdá být pouhým snem...

Jsi si jistý tím, co jsi viděl?
Jsi si jistý, že je to skutečně tak?
Víš určitě – byl to třpyt křídel?
Víš určitě, že nebyl to mág?

Věříš tomu, co na očích máš?
Nemyslíš, že to byl jen sen?
Co když si něco nalháváš?
Co když je noc – a ty máš den?

Nemyslíš, že bílá by mohla být černou?
Jak může motýl létat? – Je to jen zdání?
Nemyslíš, že nevěra je vlastně věrnou?
Je to, co se děje, očarování?
Jsou to všechno jen iluze o snech a sny o iluzích?
Jaká je vlastně realita a kde se schovává?
Jak přestat se točit v bludných kruzích?
Vyhrává lež nebo pravda prohrává?
Autor Prinzeschen, 12.02.2010
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí