Štít

Štít

Anotace: 13.2. 2009, okolo 3h ráno.. Pro mou nejdražší kamarádku

Stromem byť v tmavém hábitu,
já promluvím k Tobě skrze větev,
skrze listí,
já puklicí na Tvém dokonalém štítu!
Na štítu z těla,
které reziví,
zevnitř!
Opravit je třeba,
ta myšlenka ve mně utkvěla..
Autor Iarwain, 13.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: betmen71
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí