Okovy

Okovy

Anotace: dnešní doby

Kolik máš bohů
ve stovkách těl
v uších všem zvon
podivný zněl.

Ztrácíš své zvyky
ve zbytku mžení
jistota byla
naštěstí není.

Nebyly noci
však ani rána
paprsek slunce
zastíní vrána.

Nehledáš zítra
včerejškem žiješ
z lopuchů kapky
dešťové piješ.

Vyměnit zemi
za kopu peněz
otroci spoutaní
navždy do želez.
Autor Čoki, 13.02.2010
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..z lopuchů
kapky dešťové piješ
a proto jsi a proto
"žiješ"...

13.02.2010 10:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí