Opar

Opar

Anotace: ...

Dívat se přes mlhu,
přes opar dechu,
skrz hustý dým.
Uvidím pouhou realitu,
či skrytou vizi?
Nedýchám,
abych viděla skutečnost,
ukrytou právě za oparem.
Matku bojující
za pravdu svého dítěte,
stojícího před krutým světem.
Učitele mluvící
s beznadějným studentem,
o jeho zbytečném životě.
Tulák sedící
na zmrzlé lavičce,
s krabicí vína v ruce.
Opuštěný člověk
v rohu kruhové místnosti,
bolesti jiných.
Dnes už se nemůžu dívat,
bez hustého oparu na naši ulici.
Autor Without Love, 13.02.2010
Přečteno 301x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí