Pohádkový

Pohádkový

Anotace: ...

Vlku, vlku, co ti je?
V Karkulce tě zabili?
Zas tě někdo zabije
nebo by tě zmlátili.

Ale vlk to netuší,
nechápe tu zlobu.
Proč ho bijou za uši
a brání mu v lovu.

Tak listuje pohádkou,
rovnou na konec.
Ověšený oprátkou,
jako zločinec.

Kde je pravda v pověsti,
kde začíná lež?
Obávej se bolesti
a zas rychle běž!

Vlku, vlku, co ti je?
Už tě zase zabili?
Vlk však znovu ožije,
legendy ho zrodili.
Autor Arret, 13.02.2010
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí