Zabíjačka

Zabíjačka

Anotace: Tradiční moravský vtípek ... berte to s nadsázkou :)

Strýc se směje,
prase kvičí
zem se barví doruda
kdosi mě tu
z dáli ničí
moje sestra. Obluda.

Dříve než se člověk nadál
stvoření už beznohé
strýček zas to na mě nahrál
vtipy trochu ubohé…

Hrnců deset
v kamnech praská
ochutnáme poprvé
Zmáčknu reset
každý mlaská
a já hubu od krve.

------------------------------------------------------

Řezník chystá
optimista
matka stoly prostírá
a už zase
chudák prase
schytá kulkou do týla.
Autor Rebeca, 13.02.2010
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí