Opuštěnej včerejšek...

Opuštěnej včerejšek...

Anotace: ...

Sbírka: Bez osamělé...

Prohlub náš polibek.
Chutnal po růžích.
Však víš…

Peří z křídel Archanděla,
pod chodidly dětí.
A ty tvrdíš, žes jen chtěla,
aby tu byl s námi.

(Ale pořád je tu prázdno..)

Třpytivá šeď,
pod víčky temnoty.
Mámivá vůně sladkých snů.
A destruktivní hra,
vlastní němoty.
Zavadila o spodní ret jižních větrů.

(Nech ji odplout…)

Už mě neopustíš.
Moc dlouho jsem čekala.
Stačí jen přežít tenhle den
a už nebudu padlým andělem.

Pak můžu být čímkoli.
Tak utíkej,
abych neslyšela tvůj pláč.
Protože už není třeba zraňovat.

Ahoj.
Jsem lhářka.
Tak si spolu můžeme hrát, ne?

Usmívala jsem se,
když jsi mě líbala.
Protože jsem nevěřila,
že existuje smrt.
Protože tehdy,
ještě neexistoval ten opuštěnej včerejšek.

Bylo to dost děsivý…

(A bylo to dost na to, abych nemohla usnout…)
Autor Holly-EnD, 13.02.2010
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí