včera

včera

Anotace: asi tak

včera dobrý večer byl
jelikož sem svojí hlavu zpil
pivem destiláty likéry
zavedli mě do sféry
do sféry slasti a opojení
rád mám když mi pivo pění
pění a poté do mi hlavy mi stoupá
moje hlava pak začíná být hloupá
nemyslí a vůbec nevnímá
ještě když si k tomu špeka dá
tak je uplně jinde zcela mimo
Autor ostuda lidstva, 13.02.2010
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí