Strast a sny

Strast a sny

Anotace: Tuto báseň jsem napsal, když jsem se trápil a zároveň snil o jedné krásné dívce, která mi pořád zůstává v srdci.

Život je jedno velké trápení,
tak proč mě budíte ze snění,
kde vládnu svému světu
a všechno špatné se změní v krásnou větu.

Myslím si, že každý by měl mít své sny,
protože oni nám ukazují cestu,
vedou nás životem k novým cílům
a někdy hodí i záchranou vestu.

Každý den se snažím přiblížit ke svému cíly,
nekrátím tak jen dlouhou chvíli,
věřím s nadějí v srdci,
že jednou tam dojdu přeci.

Víra, potřebný článek v životě,
aby mohli jsme plnit své sny,
věřit znamená ujít půl cesty,
kterou chce zakončit vítěznými gesty.

Jak ukončit své životní trápení,
když jsem závislý na snění,
já přeji si najít svůj sen
a nestrádat už ani den.
Autor HeavenlyWords, 14.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: hypertenze
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, já se tohoto snu nevzdám, protože mě na cestě k němu udržuje srdce.

14.02.2010 22:25:00 | HeavenlyWords

přeji ti aby se ti Tvůj sen splnil i v životě.Snění je k tomu také důležitý článek a vše se ovlivńuje..já vždy věřila a víru mám pořád.Pokud přestaneme snít ..je to jako smrt. Moc pěkně napsáno ST!!!

14.02.2010 17:31:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí