bambulák

bambulák

Anotace: ..

Bude to měsíc,už je to tak,
co vyrostl mi na krku bambulák.
Bambulák je veliký,
lékaři ho šetřili.
Našli mu i bratříky,
skoro stejně veliký.
Doktoři mě zkoumali,
všude všechno strkali,
co krve mi vysáli
pořád na něj sahali.
tak rozhodli se jako sněm,
že bambulák musí ven.
Co se mě už bambulák,
za ten krátký čas ,co žije,
natrápil a nazlobil,
však končí jeho historie.
Bambuláčku,
i při tvé póze,
žili jsme si v simbióze.
Teď s lítostí ti říkám jen,
že už tě chci mít z krku ven
Autor Aliklat, 14.02.2010
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak věřím,že už je pryč.Hezky sepsáno.

15.02.2010 06:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí