Víla

Víla

Anotace: Hledání

V slepých uličkách
tančí na víčkách
leskne se jak ranní rosa
kdo by řekl,že je bosa-tančí tam a sem.
Zrodila se v srdci hluboko
kam vidí jen málokdo
když sklouzne do dlaně-lidským teplem roztaje
Hledá vílu zakletou
v nězných tónech ukrytou
otáčí se kolem sebe
víla nikde-kdo ví kde je?
Slza padá do dlaně mé
Autor Macík79, 15.02.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí