Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: vzpomínka

Dnešní tichý večer
přináší mi vzpomínky
Vzpomínky na krátké chvíle -vteřinové okamžiky
Na oči,jenž tají vše a jen v záblescích poodhalují roušku pod kterou se skrývá milá tvář-s usměvem jak sluneční zář.
Na tichý hlas,co zní jak zvon,když vchází do dveří.
Na jemnou dlaň,co hladí,když kárá.
Na vůni,co rozplývá se místností,jak vzpomínky,když otvírám oči.
Autor Macík79, 15.02.2010
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí