Bolest

Bolest

Anotace: ...

Bolest

Miluji tě a ty to víš,
nenávidím tě, snad mi to odpustíš,
vždy si to hezky nacvičíš.

Tomu snu, už dál nevěřím,
svoje city už ti nikdy nesvěřím,
odpustit ti se mi nedaří.

Mám už dost tvých lží,
mě neuplatíš skvosty ani růží,
nedám ti svou těla kůži.

Ublížil si mi až moc,
od teď pro tebe neprobrečím ani jednu noc,
od těch kterým jsi ublížil nečekej víckrát pomoc.

Zabil si mé city,
mé utrpení jsi ty,
nebudu poslouchat tvých lží noty.

Vidím tvou nevěru,
ztratil si sám mou důvěru,
stavíš si do pekel žebřinu.

Tvé srdce je jak nedobytná hradba,
na tvé hříchy ti nepomůže modlitba,
ty jednou poznáš jak hraje pomsty hudba.
Autor Dcera Měsíce, 15.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí