--Z části--

--Z části--

Anotace: --Až když je dostatečná tma, jsou vidět hvězdy--

Z části mladá,
nevinná, naivní,
bez vrásek,
z části zkušená,
otrlá z tisíců lásek.

Z části slepá,
růžová jí sluší,
málo moudrá,
srdce jí buší.

Z části uvadající,
skrz na skrz tvoří úpadek,
slzu na líci,
oteklý zadek.

Z části vyrovnaná,
váhavá a doufající,
že zas jednou..
zapálí jí někdo svíci.

Z části andělem,
zapomenuta v tomhle světě,
z části ďáblem,
deprese odejděte..

Z části plavčíkem,
ale sama se topí,
je malým kamínkem
na cestě beze stopy.
Autor Stepbystep, 15.02.2010
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angel.michelle, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí