křídla posypaná moukou

křídla posypaná moukou

Anotace: ta tvá křídla volající

křídla posypaná moukou
tmou zahalená
z medu se hrabou

křída posypaná moukou
ta tvá křídla svobody
zabloudila v oblacích

zakopla o nebe
černé a prošité hřebíky
černé a mrňavé
nevyhnutelné
přehlédnutelné

křídla posypaná moukou
ta tvá křídla lásky
ulepená smůlou
škrtnutí a hoří

objev ta křídla
křídla posypaná moukou

hledáme zaklínadlo
které z pohádky nás vysvobodí

ta křídla posypaná moukou
volají po fouknutí
Autor nedám si. díky, 15.02.2010
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí