Dýchá, zatím

Dýchá, zatím

Anotace: Zrada bolí, vzpomínky též, ať už na cokoli. Bez něj je nemožná, s ním je praštěná... Otočil se a odešel.

Běž do tmy pozorovat motýly,
otevři oči a spi,
neotáčej se!

V noci den,
v létě zima,
nedýchej!

Podívej se na mě,
podívej jak peklo vypadá,
řekni, že to jinak mělo být,
řekni, řekni co chceš říct!
Řekni to, co jsi měl říct!

Běž dál, proplouvej životem,
neotáčej se a nedýchej!

Bledá tvář, sedí, zírá,
němá není, ale neodpovídá.
Smutek, radost, ztráta,
žal.
Láska, bolest, nenávist,
on lhal.

V dálce vidí jeho stín,
v očích jeho se topí,
neprosí,
nechce nic. Nechce žít.

Nemá smysl, nemá cíl,
nemá nic.

Dýchá, žije,
zatím.
Autor Gaia.M, 15.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí