věnování Věrce

věnování Věrce

Anotace: napsala jsem to jako věnování do knihy pro přítelkyni mého dědy. Nerýmuje se, ale je od srdce.

jednou jsem šla,
přemýšlejíc o ničem
a viděla osobu.
Malou, se sivými vlasy.
Docela obyčejná žena.
jedno však, na ní vyjmečné bylo.
Její úsměv.
Ten úsměv, jenž láme ledy.
Na ten okamžik nikdy nezapomenu.
Na tu rozzářenou etapu života
prožitou s Vámi.
Děkuji, že jste se na mně usmála.
Autor Janika, 09.12.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlasím, srdíčková záležitost

10.12.2005 13:11:00 | michala

Vše co je psané od srdce, vždy krásné je...

09.12.2005 20:28:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí