Do podsvětí

Do podsvětí

Anotace: ...

Pastelový svět se zatvrzuje,
Barvy v posledním zauzlení
Polechtají tyčinky
Popraskané
sítnice Euridičiny

Bol v bol se obrátí
Poustevna nočních dravců
A pralinka sládne
Na jazyku
Bitva ještě neskončila
Přivedu ji zpět!

Pastelkou kreslím pěšinku
Bodá
mne u srdce první i poslední
Paprsek podsvětního svitu
Pokračuj!
Neohlížej se!

Boty otevírají chřtán
Cení promrzlé prsty
Kerbere, znám tě od narození
Tvé štěněcí hlavy se usmívaly
Na mém klíně
Pusť mě dál a neohlížej se
Vždycky jsi měl laskavou duši
Podívej, dostal
Jsem od převozníka
Novou pastelku

Kreslím si do dlaně mapu její tváře
Nyní již nezabloudím
Tartare!
Tartare otevři se!

Má paní, černá ti sluší
Opři se o mé rámě
Půjdeme za Sluncem
Autor Alizarin, 17.02.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Najla, ilona, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí