PLYNUTÍ ŽIVOTA

PLYNUTÍ ŽIVOTA

Anotace: ... a stejně to uteče rychle, příliš rychle...

Co přebolí co pobolí
na co se zaměřit a co vynechat
Jak krutě žít jen nechat jít
vše okolo a nechat být
Jen se tak vychechtat a pak odumřít
jak květina na podzim u cesty
Ještě se ztišit a pak vystoupat na horu
a tam vzlétnout
Vše pak vyplyne z té radosti co zadělá
na příští veselí
Jak je to krásné jen tady být
nikam se nehonit a žít
...pro pár radostí...
Autor francouz.s, 17.02.2010
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: Danga, Divoženka1, stravla, ilona, pamp_elka, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tak se zamýšlím nad tvou básní,no a je moc pěkná

18.03.2010 16:39:00 | stravla

super plynutí ST

17.02.2010 19:44:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí