Malý Verče

Malý Verče

Anotace: Pro mou mladičkou kamarádku z turisťáku... :-)

Kdypak tě asi zas uvidím,
kdy se mi vrátíš zpátky?
Být tady sama bez tebe
je jak jít spát bez pohádky.


Verunko, ty jiskřičko
duhová, pro níž být smysl má...
Proč jen se nevracíš dlouho tak,
ještěrko, mě se moc stýskává...

Týden po týdnu, den po dni
chybíš mi, ty kamarádko mladší.
Mám tě ráda, snad víš to,
tady nikoho nemám radši...

Autor genca, 17.02.2010
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí