Už nikdy

Už nikdy

slunce zachází za kopec
sleduje jeden mladý chlapec
už nikdy, už nechci vůbec
nikoho vidět a beru štětec

maluju slova na zeď
být vším aspoň pro teď
dotknout se nebes
chci být vítr v zádech

proklínám svou duši
proklínám stovky lidí
těžko říct jestli to vidí
ale já to slyšim

slyšim jak křičí
slyšim jak se ničim
cejtim jak bolí
cejtim to jak nikdy
Autor Vladimír Kočka, 18.02.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Syala, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné, hlboké...páčilo sa :)

19.03.2010 17:58:00 | Syala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí