je náš svět takový jaký ho lidé chtějí??

je náš svět takový jaký ho lidé chtějí??

Anotace: je náš svět takový jaký ho lidé chtějí??opravdu??

společně za všechny říct nemůže nikdo
kdo bude poslouchat a kdo se ptát
včera a dnes do zpráv není vidno
nejsou jen dvě škály bohužel jen z pohledu v dály
s příchutí strachu nechám si říct jaký věci se udály


přemýšlivá bariéra spoustu nástrah klade
kdo nebude opatrný v příběhu padne
vše člověk oželí jak pesticidy do polí
líp mlíko chutná když z krávy 5x víc vydojí

matička zem je tu pro nás každý den a neptá se
ani však neodpoví co každý je za stvoření
proč a díky čemu mam svoje vědomí?
v davu život pomíjivý netrápí tě nevědění?

když hledáš cíl nepotkáš cestu
a v samotné cestě neni ani směr
kudy se tedy vydat když člověk neví co má hledat?
a přesto jsou jedinci kteří pátrají

nikdo pravdu nikdy nepoví protože moc je vědění
vědění nad nešváry lidí nic nezmění
když jedinec za práva všech se postaví
pokud každý nedojde prozdření,nezmění
Autor Plivis, 18.02.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí