Co se stalo

Co se stalo

Nezvykle velké oči,
panenky jako kola
od žebřiňáku.

Co se stalo,
co je vyděsilo,
že v zelené louce
černá panenka s němi točí?

Tak vesele, dívej se na svět vesele,
překonej chmury, pokoř zimu,
schovej se večer pod peřinu.

Naber nový pohled na svět.
Srdíčko bije o závod.
Vyplač se, je-li třeba.

Každý ukusuje z tvého já.
Já ti dám potravu,
nestačí kousek chleba.
Dám ti víru v sebe.
Nedej se, zavel do boje!
Vítězství máš na dosah.
Autor devcatko z jetele, 18.02.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, ilona, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí