finanční situace

finanční situace

Anotace: 18022010

před hospodou
stojim v horkym
dusnym prachu
a stěžuju si
že nemám
dost prachů

jsem bohatej a
bez prachů si
užívám dusícího
prachu

o týden později
se mi zadařilo.
prachy se mi
jenom sypou

a já se nenervuju
všechno je stejný
asi ty prachy
už nepotřebuju
jako předtím

určitě se zejtra
až potáhnu ulicí
s kočičími hlavamy
do baru
budou hodit

určitě bych zejtra
táhnul ulicí
s kočičími hlavamy
do baru
i úplně dutej

situace se vždycky
nějak vyvrbí
ať už smíchy či blitky
budem zase
v baru, ožralí
Autor humus, 18.02.2010
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí